Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Register

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Accessoires

Boek Chihuahua

PDFPrinten

Verkoopprijs€10,00
Korting
Standaard prijs:
Beschrijving
De Chihuahua
Klein van stuk, groot in persoonlijkheid: dat is de Chihuahua. Steeds meer mensen ontdekken dat in dit kleine hondenlijfje een grote kameraad schuilt. Dit informatieve en speels vormgegeven boek voorziet in de behoefte van zowel geïnteresseerden als (potentiële) baasjes en fokkers. Dat blijkt wel uit het feit dat de eerste druk binnen één jaar was uitverkocht.
Diverse topfokkers, een keurmeester en een kynoloog (beiden tevens dierenarts) hebben meegewerkt aan dit boek, waardoor de lezer kan profiteren van hun kennis en jarenlange praktijkervaring. Het boek bevat dan ook veel praktische informatie en tips. Cindy Schwering - de schrijfster van het boek  beschikt duidelijk over een vlotte pen waardoor het boek voor jong en oud ´lekker wegleest´. In combinatie met de prachtige fotografie en bijzondere vormgeving is dit boek een aanwinst voor iedere (toekomstige) Chihuahua-eigenaar! Het zeer complete boek bevat zelfs een gratis patroontje met duidelijke werkomschrijving om je eigen Chi-shirt te maken!
Dit bijzonder vormgegeven boek telt 112 pagina’s en behandelt o.a. de volgende hoofdstukken:
Geschiedenis
Karakter
Uiterlijk
Aanschaf
Opvoeding
Voeding
Verzorging
Gezondheid
Fokken en Tentoonstellen
 
 Nuttige adressen

Beoordelingen

Er zijn nog geen geen recensies voor dit artikel.

Volg ons op sociale media

 
 
Wij zijn actief op verschillende sociale media.
Volg ons om op de hoogte te blijven van diverse aanbiedingen!